Je structuur veranderen

Tijdens de levensduur van uw bedrijf kunnen wijzigingen optreden: naamswijziging, sociale vorm, e-mailhost, bankrekening en dus RIB, etc. Jarvis Legal kan u helpen met een aantal van deze wijzigingen via Instellingen.
Let op: de meeste van deze instellingen vereisen specifieke rechten via het gebruikersprofiel (zie artikelHet profiel van uw gebruikers wijzigen).

Verandering in de coördinaten van uw bedrijf

U kunt op elk moment uw bedrijfsnaam of primair adres wijzigen via de instellingen van uw bedrijf (zie artikelBeheer de naam en coördinaten van uw bedrijf).
U kunt uw logo ook wijzigen (zie artikel (zie artikel)Plaats uw logo).
In geval van wijziging van uw coördinaten nodigen wij u uit om ook de ondersteunende dienst te informeren (zie artikelNeem contact op met de Support Service).

Wijziging of toevoeging van een factureringsinstelling

Als uw bedrijfsevolutie ook uw facturering vereist, kunt u uw factureringsinstelling wijzigen of een nieuwe toevoegen (zie artikel)Een factureringsinstelling toevoegen). Houd er rekening mee dat elke factureringsinstelling zijn eigen factuurtelling volgt en u kunt een specifiek referentieformaat instellen voor elk van deze inrichtingen (zie artikel artikel)Definieer uw factuurafschriften standaard).

Een bankrekening wijzigen of toevoegen

U kunt uw bankrekening ook op elk moment wijzigen of een nieuwe toevoegen (zie artikelEen bankrekening toevoegen). Wanneer u regelgeving invoert in Jarvis Legal kunt u deze nieuwe bankrekening kiezen.

Update van documentmodellen

Als u uw coördinaten, logo of bankrekening wijzigt, moet u deze ook bijwerken in uw documentmodellen (zie hoofdstukartikelen)Een documentsjabloon maken). Hiermee kunt u documenten beheren (facturen, e-mail, enz.) met de juiste informatie.
Jarvis Legal biedt integratie- en bijwerken van documentsjablonen. Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling (zie artikel)Neem contact op met de afdeling Verkoop).

Change of host email

Als u uw e-mailhost wijzigt, kan het onder bepaalde voorwaarden mogelijk zijn om uw inloggegevens bij te werken naar Jarvis Legal, inclusief het vervangen van uw oude e-mailaccount door de nieuwe. Stuur hiervoor een verzoek naar onze afdeling Support (zie artikel)Neem contact op met de Support Service).
Als uw Jarvis Legal-abonnement de functies Mails & Agenda bevat, kunt u ook inloggen op uw oude Jarvis-e-mailaccount (zie artikel (zie artikel Mails & Agenda)Sluit uw postvak aan) en sluit in plaats daarvan uw nieuwe e-mailaccount opnieuw aan (zie artikel)Sluit uw postvak aan).
In geval van wijziging van uw coördinaten nodigen wij u uit om ook de ondersteunende dienst te informeren (zie artikelNeem contact op met de Support Service).

Nieuwe gebruikers toevoegen

U hebt de mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen als uw zakelijke leven (zie artikelEen nieuwe gebruiker toevoegen).