Beheer de naam en coördinaten van uw bedrijf

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

Tijdens de levensduur van uw bedrijf kunnen de bedrijfsnaam en het hoofdadres veranderen. U kunt deze informatie op elk moment bijwerken in Jarvis Legal via uw instellingen.

1. Ga naar uw Jarvis Juridische instellingen (zie artikel)Instellingen openen openen)

2. Selecteer de sectie "Bedrijf" en vervolgens "Informatie en voorkeuren"

3. Update de benodigde velden (velden met astterisk zijn verplicht)

4. Sla de wijzigingen op

Vergeet ook niet om ookinformeer uw contactpersonen Jarvis Legalin geval van wijzigingen (zie artikelen) (zie artikelen)Neem contact op met de afdeling VerkoopenNeem contact op met de Support Service).