Inloggen bij Jarvis Legal

Welkom bij Jarvis Legal!

Maak verbinding met Jarvis Legal

Uw inlog-e-mailadres en wachtwoord worden u meegedeeld door Jarvis of door uw beheerder.

1. Open uw internetbrowser en voer het volgende inlogadres in:https://secure.jarviscloud.fr/login

Voor een optimaal gebruik raden wij u aan de internetbrowser te gebruikenGoogle Chrome Chrome. . . .U kunt deze browser downloaden via de volgende link:https://www.google.com/intl/en_nl/chrome/

2. Voer uw inlog-e-mailadres in en klik op de knop Volgende

3. Vul op de volgende pagina uw wachtwoord in en klik op de knop Aanmelden

Indien zoU bent uw wachtwoord vergeten?U kunt de link "Wachtwoord vergeten" gebruiken?

Voeg Jarvis toe aan je favorieten

Om sneller toegang te krijgen tot Jarvis om sneller toegang te krijgen tot JarvisVoeg de inlogpagina toe aan je favorietenin uw internetbrowser.