Een nieuwe gebruiker instellen

Een nieuwe gebruiker toevoegen

Gebruikersinformatie bepalen

Jarvis Juridische gebruikers met eenProfiel Gebruikersprofiel Gebruikersprofiel Profiel GebruikersprofielGebruikers kunnen op elk moment een bepaalde hoeveelheid informatie wijzigen: identiteit, uurtarief HT indien van toepassing, gebruikersprofiel, enz.Zie voor meer informatie het artikel "Gebruikers van het bedrijf beheren". ".

Bepalen van gebruikersrechten op de software bepalen

Met de functie "Gebruikersprofiel" kunt u de rechten beheren die een gebruiker in de software heeft: de mogelijkheid om het bedrijf te beheren, mappen te maken/aanpassen/verwijderen, opladen, enz. Zie voor meer informatie het artikel "Het profiel van uw gebruikers wijzigen". ".

De sessie van de gebruiker instellen

Twee functies vereisen een bepaalde instelling van de sessie van de nieuwe gebruiker:
  1. Synchronisatie van zijn elektronische berichten met Jarvis Legal (zie artikel "Sluit uw postvak aan");
  1. Synchronisatie van Jarvis Drive op zijn computer:
    1. Klassieke Jarvis Drive: zie artikel "Installeer de Jarvis Box op pc"of "Installeer de Jarvis Box op Mac installeren";
    2. Jarvis Drive 365: zie artikel "De Jarvis Box 365 instellen" en "Jarvis Drive 365 verbinden met Office 365-apps". ".
Uw Support Manager kan u begeleiden in deze instelling.

Een gebruiker toevoegen aan een team

Met teams kunt u de Jarvis Legal-gebruikers van uw bedrijf per team organiseren. Gebruikers die aan een team zijn toegevoegd, worden automatisch toegevoegd aan de Drive Stakeholder en Access List van alle bestandenexistingwaarvoor de teamleider een manager is. Zie voor meer informatie het artikel "Gebruikersteams". ".

Toegang tot mappen voor een nieuwe gebruiker

Op bestandsniveau kunnen twee rechten aan een gebruiker worden gegeven:
  1. De gebruiker is "Intervener" van een map: hij heeft recht op toegang tot activiteiten, afspraken of taken en toe te voegen:
  2. De gebruiker bevindt zich in de "Rijdentoegang" van een map: hij heeft recht op toegang tot de documenten in de Jarvis Drive.
Opmerking: Deze twee rechten kunnen cumulatief zijn.

Voor mappen die zijn gemaakt voordat de nieuwe gebruiker arriveert, bestaan er twee mogelijkheden:
  1. Voeg deze gebruiker één voor één toe aan mappen: zie artikel "Een bestaande map bewerken";
  2. Voeg deze gebruiker toe aan alle bestanden van een bepaalde manager via de functie "Team": zie artikel "Gebruikersteams". ".
Voor toekomstige bestanden moet deze gebruiker worden toegevoegd aan de lijst met sprekers in stap 3 "Facturering" en/of stap 4 "Documenten" (zie artikel "Documenten" (zie artikel "Facturering" en/of stap 4 "Documenten"Een bestand maken").
Opmerking: U hebt de mogelijkheid voor elkeGebruikersprofiel GebruikersprofielOm rechts te activeren"Toegang tot alle vaste bestanden". ". Daarbij hebben getroffen gebruikers zichtbaarheid op alle mappen in de Jarvis Legal-interface. Ze kunnen echter alleen activiteiten, afspraken of taken toevoegen als ze belanghebbenden in dit bestand zijn en kunnen de records alleen bekijken als ze zich in de Drive Access van dit bestand bevinden.

Een agenda delen met een gebruiker

In de Jarvis Juridische kalender kunt u uw agenda's delen met andere Jarvis Legal-gebruikers in uw bedrijf. Zie voor meer informatie het artikel "Presentatie van de kalender". ".

Contacten delen met een gebruiker delen met een gebruiker

Als uw bedrijf geen automatisch delen van contactpersonen heeft ingeschakeld, ziet elke Jarvis Legal-gebruiker alleen zijn eigen contacten en contactpersonen die andere gebruikers met hen hebben gedeeld via hun instellingen (sectie Contactpersonen).