Voer een verordening in voor een of meer facturen in

Zodra uw facturen zijnOm te betalennadat ze ze hadden gehad nadat ze ze hadden gehadper e-mail verzonden per e-mailof hebbenclicked on Print and postRegels moeten worden ingevoerd om te voltooienhet factureringsprocesin Jarvis.

Opmerkingen:

• Als een factuur slechts gedeeltelijk is ingevuld, blijft deze bij de statusOm te betalen: alleen volledig voltooide facturen gaan over in facturenBalansen balansen balansen. . . .
  • Als u uw facturen geheel of gedeeltelijk wilt verrekenen met bepalingen, worden de bepalingen gebruikt op de voorwaarden van vergoedingsfacturen.

1. 1. Klik op de knopNieuwe regelgeving nieuwe regelgeving

Als u een verordening wilt invoeren, klikt u op de knopNieuwe regelgeving nieuwe regelgevingzichtbaar op verschillende plaatsen: zichtbaar:

• Door te zoeken in de zoekmachine voor de factuur:
Toegang tot de visualisatie van de factuur met de knopNieuwe regelgeving: Nieuwe regelgeving:

• In het menuBilling-Facturenof op het tabbladBillingvan het dossier,op het niveau van een factuur in statusOm te betalen, click onEen toevoegenregulations:

• In de tabbladenFacturenenToezicht op regelgevingin het menu in het menuFacturering:

2. Voer de voorschriften in

Door op te klikken door op te klikkenNieuwe regelgeving nieuwe regelgeving, het onderstaande venster opent:

Vul alle gevraagde informatie in:

Klant *:

• Als u op Nieuwe regelgeving op de factuur klikt, wordt de klant al automatisch ingevoerd.
  • Klik op het pictogram Personen als uw klant een natuurlijke persoon is of op het pictogram dat een organisatie vertegenwoordigt als uw klant een rechtspersoon is.
  • Typ de eerste letters van zijn naam
  • Onder de klanten die overeenkomen met uw zoekopdracht, klikt u op de klant die u een betaling heeft gedaan. Wees voorzichtig, als het contactformulier niet in de status van de klant staat, zult u het niet vinden. Het is dan passend omContact transformeren in een klant. . . .

Bedrag van de verordening *:

• Voer het bedrag in van de ontvangen betaling in. U ziet een informatienota waarin wordt aangekondigd dat er te veel wordt waargenomen. Deze regel verdwijnt wanneer het ingevoerde bedrag volledig wordt gebruikt op één of MEER facturen.

Datum van verordening *:

• Voer de datum van het reglement in

Regelgevingsmethode *:

• Kies het type regelgeving uit de voorgestelde regels: CB, Cheque, Soort, Pre-release of Transfer

Referentie (niet verplicht):

• Voer de referentie van de verordening in (BC-referentie die wordt weergegeven op de rekeningrekening, chequenummer,...)

Bank * Bank *:

• Selecteer de bankrekening waarop u het ontvangen geld wilt registreren. (afhankelijk van de faciliteiten die in uw instellingen worden vermeld)

[Optie] Voeg indien nodig notities toe aan deze verordening.

Ik zal terugkomen

Om het reglement te koppelen aan de bijbehorende facturen, het bedrag voor de factuur.

Als uw klant meerdere onbetaalde facturen heeft, kunt u het bedrag van de factuur(en) invoeren.

Wanneer u het bedrag aangeeft en het volstaat om de factuur te dekken, verdwijnt de vermelding van te ontvangen.

Zodra u klaar bent met het aangeven van uw voorschriften voor een of meer facturen:

• Klik op Klik op Klik opRegisterals u op dit moment geen andere voorschriften wenst in te voeren
  • Klik op Klik op Klik opOpslaan en opnieuw beginnenom nieuwe voorschriften in te voeren voor diezelfde klant (als ze u met een ander betaalmiddel hebben betaald) of op andere klanten
Ga naar het menu om uw facturen te vindenBilling-Facturenof op het tabbladBillinguw bestand (of uw klantrecord als het een factuur met meerdere bestanden is)
- als het in totaliteit is opgelost: het zal in status zijnPrivate. . . .
- als het slechts gedeeltelijk is opgelost, blijft het in statusTe betalen.

3. Bekijk de voorschriften

Uw reglement is zichtbaar in het menu MenuBilling-Opvolging van regelgeving: