Voer een verordening in zonder deze aan een factuur te koppelen aan een factuur

Voer een verordening in zonder deze aan een factuur te koppelen aan een factuur

Wanneer u een regeling van een klant ontvangt, kunt u ervoor kiezen deze niet aan een factuur te koppelen. Het doel van deze optie is om de gebruiker in staat te stellen:
  • om alle voorschriften in te voeren zonder te zoeken naar welke factuur(en) zij gebonden zijn.
  • koppelen aan facturen daarna aan facturen
Als u een verordening wilt invoeren, klikt u op de knopNieuwe regelgeving nieuwe regelgevingin de menu'sFacturenenToezicht op regelgevingin het menu in het menuBilling:

Of of of of of of of of of

Door op te klikken door op te klikkenNieuwe regelgeving nieuwe regelgeving, het onderstaande venster opent:

Vul alle gevraagde informatie in:

Klant *:

• Klik op het pictogram Personen als uw klant een natuurlijke persoon is of op het pictogram dat een organisatie vertegenwoordigt als uw klant een rechtspersoon is.
  • Typ de eerste letters van zijn naam
  • Onder de klanten die overeenkomen met uw zoekopdracht, klikt u op de klant die u een betaling heeft gedaan. Wees voorzichtig, als het contactformulier niet in de status van de klant staat, zult u het niet vinden. Het is dan passend omContact transformeren in een klant. . . .

Bedrag van de verordening *:

• Voer het bedrag in van de ontvangen betaling in. U ziet een informatienota waarin wordt aangekondigd dat er te veel wordt waargenomen.

Datum van verordening *:

• Voer de datum van het reglement in

Regelgevingsmethode *:

• Kies het type regelgeving uit de voorgestelde regels: CB, Cheque, Soort, Pre-release of Transfer

Referentie *:

• Voer de referentie van de verordening in (BC-referentie die wordt weergegeven op de rekeningrekening, chequenummer,...)

Bank * Bank *:

• Selecteer de bankrekening waarop u het ontvangen geld wilt registreren.

[Optie] Voeg indien nodig notities toe aan deze verordening.

Zodra u klaar bent met het aangeven van uw voorschriften:

• Klik op Klik op Klik opRegisterals u op dit moment geen andere voorschriften wenst in te voeren
Klik op Klik op Klik opOpslaan en opnieuw beginnenom nieuwe voorschriften in te voeren voor diezelfde klant (als ze u met een ander betaalmiddel hebben betaald) of op andere klanten.

Uw reglement is zichtbaar in het menu MenuBilling-Opvolging van regelgeving:

Het heeft de vermeldingGedeeltelijk gebruikt. . . .

Je kunt altijdkoppelen aan een factuur. . . .