Download al uw facturen

U heeft de mogelijkheid om al uw facturen in één keer te downloaden voor een periode op maat.

Ga hiervoor naar het menu naar het menuBillinginFacturen:

Klik op Klik op Klik opDownload. . . .

Kies de gewenste periode en vervolgensValideren Valideren. . . .
De in aanmerking genomen datum is die van de validatie van de factuur.

Een waarschuwing in het meldingscentrum zal zichtbaar zijn wanneer de download is voltooid. Hoe groter het aantal facturen, hoe langer de download.

Hiermee heeft u toegang tot alle gedownloade facturen in een zip-bestand:

Het bestand is als volgt toegankelijk: