Bericht "Probleem met verbinding maken met uw Microsoft-schijf" in een map (JarvisDrive 365)

Bericht "Probleem met verbinding maken met uw Microsoft-schijf" in een map (JarvisDrive 365)

Dit artikel gaat over Jarvis Drive 365 met Microsoft SharePoint. Neem voor het verkrijgen van deze module contact op met onzecommerciƫle dienst commerciƫle dienst. . . .

Wat is het?

You are on the "JarvisDrive" tab of a folder and an information message tells you that there is a problem connecting with your Microsoft drive

Waarom? Waarom?

Dit bericht wordt weergegeven wanneer Jarvis Legal niet communiceert met uw Microsoft-account. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als het Jarvis Drive-toepassingsgeheim is verlopen in het Microsoft Azure-beheercentrum, als de Microsoft SharePoint-site is verwijderd, enz.

Hoe de situatie op te lossen?

Controleer voordat u begint of uw Microsoft-account altijd correct is ingesteld. U kunt de configuratiestappen hervatten in artikelen "Uw Microsoft 365 Business-account instellen"Vanuit ons helpcentrum.
  1. Controleer het klantgeheim van de JarvisDrive-app: zie het speciale artikelDoor hier te klikken door hier te klikken. . . .

2. Zorg ervoor dat de zakelijke app van JarvisDrive bestaat in Azure: zie het speciale artikel inKlik hier. . . .

3. Controleer of de Microsoft SharePoint-site bestaat: zie het artikel dat is gewijd aanKlik hier. . . .