Bericht "Toegang tot de map geweigerde JarvisDrive" in een map (JarvisDrive 365)

Bericht "Toegang tot de map geweigerde JarvisDrive" in een map (JarvisDrive 365)

Dit artikel gaat over Jarvis Drive 365 met Microsoft SharePoint. Neem voor het verkrijgen van deze module contact op met onzecommerciƫle dienst commerciƫle dienst. . . .

Wat is het?

U bevindt zich op het tabblad "JarvisDrive" van een map en een informatiebericht vertelt u dat toegang tot de JarvisDrive-map van de map niet mogelijk is.

Waarom? Waarom?

Dit bericht wordt weergegeven wanneer u geen toegangsrechten hebt in Microsoft in de mapmapmap. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u geen Microsoft-licentie hebt of als u rechtstreeks uit de directory-toegang bent verwijderd.

Hoe de situatie op te lossen?

1. Controleer of u toegang hebt tot de root van de schijf door op "JarvisDrive" te klikken. Als u slaagt, betekent dit dat het probleem alleen betrekking heeft op de map waarin het foutbericht wordt aangetroffen. Klik op de knop "Relance Machtigingen" om de situatie te corrigeren.

2. Als u geen toegang hebt tot de root van het station, controleert u of in het Microsoft 365-beheercentrum een account en licentie op uw naam hebt staan. Maak er anders een maken (zie artikel ""Een gebruiker toevoegen aan het Microsoft 365-account").