Uw Microsoft-schijf verbinden met uw Jarvis-account

Aandacht: Om deze bewerking uit te voeren, moet u verbonden zijn met Jarvis met een beheerdersprofiel.
Een video van de presentatie is beschikbaarHier hier hier. . . .

1. Ga naar de paginaJarvis Drivedoor Jarvis:https://secure.jarviscloud.fr/drive

2. Klik op Klik op Klik opMijn 365-schijf aansluiten

3. Vul in het venster dat verschijnt de velden in met de herstelde informatie in uw Microsoft-account

-Applicatie-ID Applicatie-ID Toepassing ID: Application ID hersteld aan het einde van stap 7.b van het artikelEen Microsoft Azure-toepassing maken
    -Waarde van geheimhoudingWaarde van geheimhouding teruggevorderd aan het einde van stap 2 van het artikelEen klantgeheim maken in de Azure-app
    -ID van de directoryDirectory ID hersteld aan het einde van stap 7.b van het artikelEen Microsoft Azure-toepassing maken
    -Naam van de siteNaam van de site die aan het einde van het artikel is gemaaktEen SharePoint-site maken

4. Zodra de velden zijn ingevuld in een veld "Verkiezing van de aandrijvingHiermee kunt u de bibliotheek selecteren van de Microsoft-site die u wilt gebruiken

5. Klik op de knopConnect

Note: Als een van de waarden onjuist is, verschijnt er een foutmelding om u te begeleiden in de resolutie.