Verbinding maken met JarvisDrive 365 en OneDrive instellen

Belangrijk-Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module: de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciƫle dienst commerciƫle dienst. . . .

Verbinding maken met uw JarvisDrive 365 en de installatie van OneDrive gebeurt meestal tijdens uw instellingssessie of tijdens uw eerste verbinding met JarvisDrive. Het is niet langer nodig om deze acties later uit te voeren.

Hieronder vindt u links naar artikelen om u aan te melden bij JarvisDrive 365 of OneDrive te installeren:
  1. Verbinding maken met JarvisDrive 365
  2. OneDrive installeren en instellen