Best practices voor Jarvis Drive 365 en OneDrive

Belangrijk-Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module: de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Verbinding maken met één schijf verbinding met één schijf

1. OneDrive-account per gebruiker. . . . - Gebruik niet hetzelfde OneDrive-account voor twee of meer verschillende personen, wat uiteindelijk zal resulteren in bestandsverlies en wijzigingen in de regelgeving.

2. Eén OneDrive-account per computersessie.- Zorg ervoor dat u alleen uw eigen OneDrive-account gebruikt op uw apparatuur (gekoppeld met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord). U kunt zoveel OneDrive installeren als u apparatuur hebt als u persoonlijk gebruikt.

Mappen en bestanden beheren

1. Beperk de verplaatsing van mappen Records Records.- Vermijd het verplaatsen van de map van een map in de map van een andere map van Jarvis Drive 365 of OneDrive, met het risico de automatische verbindingen tussen de relevante map en de map ervan te verbreken, evenals alle elementen die deze bevat (submappen, bestanden...).

2. Vermijd namen die te lang zijn.- Geef geen bestanden of mappen met namen die te lang zijn. Het totale toegangspad van een bestand (waaronder de directorystructuur die het bevat en de naam van het bestand) mag niet hoger zijn dan 400 tekens.
    Voorbeeld van toegangspad:C:\Gebruikers\tdupont\JARVIS\Documenten\Kino file.docx.docx

3. Vermijd het starten / beëindigen van een naam met een spatie of punt.

4. Vermijd specifieke kenmerken en emoji's.- Gebruik geen speciale tekens of emoji's in namen die aan mappen of bestanden worden gegeven.
    Voorbeelden van speciale kenmerken die u niet kunt gebruiken: ~ "#% & *: < >?? / \ { | }}

5. Verander de naam van de map die is gekoppeld aan een map niet direct.- Om de naam van een bestand en de bijbehorende map te wijzigen, verdient het de voorkeur om door deWijziging van het dossierin zichzelf.

6. Geef niet dezelfde naam aan twee mappen/bestanden.- Vermijd het benoemen van twee bestanden/mappen in dezelfde submap met exact dezelfde naam (dezelfde spelling), zelfs als het bovenste / onderste geval verschillen.

7. Verwijder de map "Archieven" map niet.- Deze directory wordt gebruikt in de functionaliteit vanarchivering van klantrecords: wanneer u een clientmap archiveert, wordt de bijbehorende Jarvis Drive 365 automatisch verplaatst naar de map "Archieven".

8. Verplaats de map van een clientmap niet handmatig in "Archieven".- Deze bewerking gebeurt automatisch dankzij de functionaliteit vanarchivering van klantrecords. . . .

Delen van directory's van records van records

1. Beperk aandelen. . . . - Deel documenten in een bestand (Access Access) alleen met belanghebbenden die aan het bestand moeten werken om verspreiding van mogelijke fouten te voorkomen.

2. Vermijd het samenwerken aan hetzelfde bestand.- Zorg ervoor dat u gebruikers die in hetzelfde bestand werken niet vermenigvuldigt, en vooral gebruikers die aan hetzelfde bestand werken.