Begrijp het principe van synchronisatie via OneDrive

OneDrive synchroniseren is een proces waarmee u toegang hebt tot dezelfde inhoud als JarvisDrive 365. Als u een wijziging aanbrengt in een document in JarvisDrive 365, synchroniseert OneDrive die wijziging met uw computer en vice versa.

Als uw bedrijf meerdere gebruikers heeft, kan iedereen JarvisDrive 365 synchroniseren met zijn eigen computer. Een wijziging die door gebruiker A op een document is aangebracht, wordt dus eerst gesynchroniseerd met JarvisDrive 365 via de OneDrive-app en vervolgens naar de computer van gebruiker B via de OneDrive-app van de gebruiker B via de OneDrive-app van de gebruiker.

Als OneDrive wordt gesynchroniseerd, werkt het proces niet meer naar behoren en kunnen wijzigingen die door een gebruiker zijn aangebracht. In dit geval zijn er twee gevallen:
  1. OneDrive wordt gesynchroniseerd op uw computer: in dit geval ziet u dat de wijzigingen die u via uw computer op uw documenten aanbrengt, niet worden weergegeven in JarvisDrive 365;
  2. Dat is de OneDrive-app van een ander lid van uw bedrijf dat is gesynchroniseerd: de wijzigingen die u op uw computer hebt aangebracht, worden weergegeven in JarvisDrive365, maar niet op de computer van die andere gebruiker.

Om deze uitdagingen op te lossen, aarzel dan niet om de speciale artikelen van het Helpcentrum te raadplegen (zie rubrieksectiesDe synchronisatiestatus van de Jarvis Box 365 weergeven) of om contact op te nemen met onze supportafdeling (zie artikel)Neem contact op met de Support Service).