Controleer het clientgeheim van de Azure JarvisDrive-app (JarvisDrive 365)

Controleer het clientgeheim van de Azure JarvisDrive-app (JarvisDrive 365)

Dit artikel gaat over Jarvis Drive 365 met Microsoft SharePoint. Neem voor het verkrijgen van deze module contact op met onzecommerciƫle dienst commerciƫle dienst. . . .

1. Ga naar het Microsoft Azure Administration Center:https://aad.portal.azure.com/signin/index/

2. Klik in het menu aan de linkerkant op "Azure Active Directory"

3. Klik in het submenu op "Toepassingsregistratie"

4. Klik op het tabblad "Alle apps"

5. Controleer de status van de JarvisDrive-app "Certificaten en geheimen":

Als de status van Certificaten en geheimen is verlopen, verwijdert u het bestaande geheim (zie artikel gewijd "Een verlopen geheim in Azure verwijderen") rekruteer vervolgens een nieuwe (zie gepubliceerde artikel "Een klantgeheim maken in de Azure-app").