Jarvis - Nieuwe producten van januari 2024

Nieuwe functionaliteiten

Budgetverbruiksmeter voor bestanden tegen uurtarief

Wist u de verbruiksmeter voor de bestanden die in de verpakking zijn gefactureerd? Dezelfde meter is ingesteld voor uw records die in de loop van de tijd zijn gefactureerd in vergelijking met het oorspronkelijk gebudgetteerde bedrag! In een oogwenk van het budget verbruikt tegen de vergoedingen die in het dossier zijn ingevoerd (d.w.z.tijd en diensten). . . . Daarnaast kunt u met een kleurcode op deze meter direct visualiseren of uw budget wordt gerespecteerd (groen), bijna overschrijding (oranje) of overschreden (rood).

Voor meer informatie over de mapinterface voor de mapinterfaceKlik hier. . . .

Gebruikersnamen bij het aansluiten van een SharePoint-schijf

Met deze update kunt u uw Microsoft 365 Drive gemakkelijker verbinden met Jarvis en aanverwante gebruikers. Nu, in het verbindingsvenster Drive 365, kunt u direct dee-mailadressen van uw gebruikers zoals deze worden weergegeven in uw Microsoft-beheercentrum. . . .

Voor meer informatie over het aansluiten van een Microsoft 365-schijfKlik hier. . . .

Verbinding tussen Jarvis en TONI

Op de TONI pagina kunt uDe verbinding tussen Jarvis en TONI in- of uitschakelenVia een schakelknop. Je hebt nu de keuzeom u in staat te stellen al dan niet te communiceren met Jarvis. Als u bijvoorbeeld wilt dat u een nieuwe map of activiteit voor u maakt, controleert u of de schakelknop is ingeschakeld.Bovendien behoudt TONI nu uw favoriete AI-engine, zodat u deze niet langer bij elk bezoek hoeft te selecteren.

Herinnering:TONI respecteert strikt de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw gegevens. Communicatie wordt versleuteld en wordt niet gebruikt om AI te verbeteren. Bovendien behoudt Jarvis niets van uw uitwisselingen met TONI. Raadpleeg voor meer informatie onzeBeveiligingsbeleid van TONI. . . .

Verbeteringen Verbeteringen

Nieuwe voorbeelden van prompts in UW

Jarvis blijft ijverig werken om TONI persoonlijker en intuïtiever te maken. Met dit in gedachten hebben we veel verbeteringen aangebracht aan TONI. In het bijzonder hebben we de TONI-interface gereorganiseerd en verbeterd om een betere gebruikerservaring te bieden, ook op mobiele apparaten.Daarnaast voortbouwend op onze samenwerking met vooraanstaande advocaten,We hebben onze bibliotheek verrijkt met voorbeelden van snelle. . . . Je opent een veelheid aan nieuwe aanvragen, die betrekking hebben op gebieden zoals documentanalyse, vennootschapsrecht of handelsrecht. Zodra uw snelheid is gekozen, dient u het gewoon aan u voor een snelle en nauwkeurige reactie.
Voor meer informatie over de interface van de TONI-paginaKlik hier. . . .

Correcties

Saldo van een contactpersoon verstrekken

We hebben de berekening van de centen op het contactformulier van de levering gecorrigeerd. Het bedrag weerspiegelt nu het exacte saldo van de beschikbare bepalingen, tot de dichtstbijzijnde cent, ongeacht de transacties op deze bepalingen.
Voor meer informatie over de totstandkoming en het gebruik van bepalingenKlik hier. . . .

Rechten op het creëren van activiteiten in bestanden

De functie voor het maken van activiteiten in een bestand wordt nu gebruikt voor gebruikers die betrokken zijn bij dat bestand of degenen wiens profiel toegang geeft tot alle activiteiten in het bestand of contactpersoon toestaat.
For more information on creating activitiesKlik hier. . . .