Jarvis - Nieuwe producten van september 2022

Nieuwe functionaliteiten

Keuze van factuurdatum voor facturenbepalingen

Bij het maken van een proforma van bepalingen kunt u nu een aangepaste factuurdatum kiezen. Deze functie bestond al voor vergoedingsformules en is momenteel beschikbaar voor bepalingen. Bij het opstellen van een bepaling kunt u dus nu een factuurdatum kiezen of kiezen voor de datum van validatie van de factuur.

Verbeteringen Verbeteringen

Bewaring van het aantal items dat per lijst wordt weergegeven

Om de ergonomie van Jarvis te verbeteren, op alle pagina's met lijsten (bijv. Bestanden, mensen, organisaties, enz.) Het aantal weergegeven items is nu beperkt voor elke gebruiker en voor elke lijst. Dus zelfs wanneer u zich aanmeldt en Jarvis opnieuw verbinding maakt of opent vanaf een andere apparatuur, worden uw weergavevoorkeuren bijgehouden voor eenvoudigere navigatie. (NB: Deze evolutie zal binnenkort worden geïmplementeerd voor pagina's met activiteitentracking, factuurgegevens en ontvangsten).

Functionele verbetering Mijn taken van de dag

De instelling van de weergave van het venster "Mijn taken van de dag" die bij elke verbinding met Jarvis wordt weergegeven, is nu beschikbaar voor alle gebruikers en niet alleen Jarvis-accountbeheerders. Deze functie, die in de vorm van een "Toon het venster van de taken die u de dag moet doen met elke verbinding met Jarvis" is verplaatst naar Instellingen>Mijn profiel.

Verbeterde typertijd vanaf de knop Snel toevoegen (+)

In het invoervenster van een tijd die wordt weergegeven met de klik op de knop (+) in de bovenste balk van uw app, wordt het selectievakje waarmee u de client kunt kiezen nu alleen weergegeven als de map meerdere clients heeft ingeschakeld.

Bugresolutie Bugresolutie Bugresolutie

Correctie van de toegang tot een bestand als de belanghebbenden van de beheerder of het bestand inactief zijn
- De classificatie van e-mails in de ontvangen e-mails en verzonden vanuit een map
- Correctie van de vertaling van de inlogpagina
- Correctie van de berekening van het verzilverde bedrag en resterende in de rapportage Lijst van facturen
- Opgelost bij het beheren van datumvelden afhankelijk van de tijdzone
Correctie van de toegang tot contactverwijzing en verwijzing naar mappen in instellingen met betrekking tot overeenkomstige rechten in gebruikersprofielen