Jarvis - Nieuwe producten van mei 2023

Nieuwe functionaliteiten

TONI, virtuele assistent van Jarvis op AI (extra betaalmodule)

Gebaseerd op Open AI API's (ChatGPT 3.5 turbo en 4.0), zal TONI uw nieuwe superwizard zijn om aan al uw dagelijkse verzoeken te voldoen, al dan niet legaal of niet. TONI kan bijvoorbeeld e-mails voor u opnieuw lezen, tekst vertalen naar meerdere talen, juridisch onderzoek doen, een oplossing voor een bepaald probleem, marketinginhoud voor uw website of sociale netwerken genereren, enz. De use cases zijn eindeloos! Met Jarvis kunt u ook uw eigen promptbibliotheek instellen (d.w.z. uw vragen naar TONI) om de kwaliteit van de antwoorden van deze nieuwe assistent te verfijnen

Add-in Outlook (extra betaalde module)

Met de nieuwe invoegtoepassing kunt u uw bijlagen en e-mails in uw Jarvis-schijf opslaan. We hebben ook een Open AI API-gebaseerde wizard toegevoegd om reacties op de e-mails die u ontvangt voor te stellen!

Beheer van standaardafwikkelingsmethoden in parameters
In de instellingen kunt u met een nieuw submenu Regelgevingsmethoden toevoegen in het menu Facturering en voorschriften. Deze laatste worden automatisch geselecteerd zodra u een verordening in Jarvis registreert.

Aanpassing van gerelateerde contacten, evenals typen en delen van bestanden

In de Instellingen verschijnt een nieuw menu "Aanpasbare lijsten"!Met dit menu kunt u de rollen van uw gerelateerde contactpersonen aanpassen, evenals de aard en delen van uw mappen. Om toegang te krijgen tot dit menu is een nieuw recht toegevoegd aan de gebruikersprofielen: "Toegang tot het menu Aanpasbare lijsten". Als de schakelknop actief is voor een profiel, kunnen gebruikers met dat profiel bestaande naturen of onderdelen bewerken of nieuwe toevoegen.

Verbeteringen Verbeteringen

Op voorraadknoppen opnieuw ontwerpen in proforma-editor

De knoppen onderaan de proforma-editor zijn herzien om facturering soepeler en intuïtiever te maken! Wanneer een vergoeding, voorziening of kredietproforma" en "Opslaan en sluiten" beschikbaar zijn met de klik op de knop [v ]. Dezelfde wijziging van een proforma (of het nu gaat om kosten, bepalingen of eigen vermogen), de knop "Registreren" wordt standaard voorgesteld terwijl de "Registreren en valideren is beschikbaar met de klik op de knop [v ].