Jarvis - Nieuwe producten van juni 2022

Nieuwe functionaliteiten

Toevoeging van een tijdhersteltabel en bedrag dat per stakeholder in rekening wordt gebracht

Een nieuwe tag tag à ¬Å"Herstel door interveniënte" is beschikbaar in Factuur-, Mapdocument- en clientdocumentsjablonen. Deze tabeltag geeft tijd, gefactureerde tijd, uurtarief, Initiële bedrag HT en Bedrag HT-bedrag per stakeholder weer. U kunt deze tag invoegen via de instellingen op het tabblad Documentsjablonen (recht op toegang tot de vereiste documentmodellen).

De kleur van uw Jarvis-interface kiezen

Vanuit uw instellingen, op het tabblad Bedrijf en vervolgens Informatie en voorkeuren (beheerdersprofiel vereist), kunt u nu hetKleur van uw Jarvis-interface. . . . 10 kleuren worden standaard voorgesteld, maar u kunt uw eigen kleur kiezendoor te klikken op het veld "Kies voor interfacekleur" via een palet of door direct een kleur in RGB-, HSL- of Hexadecimale indeling in te voeren. Door op de knop Opslaan te klikken, wordt uw nieuwe interfacekleur automatisch bijgewerkt voor al uw medewerkers.

Toevoeging van de eenvoudige actie "Overdracht naar een andere map" voor map- of contactactiviteiten

Op het tabblad Activiteiten van een map of contactpersoon, wanneer u op de knop [...] van een activiteit klikt. Deze actie bestond al in de knop "Groepacties groep", maar niet op het niveau van elke activiteit. Als gevolg hiervan is het veld Map verwijderd uit het venster activiteitswijziging.

Verbeteringen Verbeteringen

Herontwerp van eenvoudige aandelen die beschikbaar zijn op facturen

Velen van jullie wilden meer leesbare acties bij facturatie. Het is nu klaar! In het menu Facturering op de pagina Facturen, hebben respectievelijk de acties "Factuurdocument weergeven" vervangen.

Ik zal terugkomen

Verbeterde standaardinstelling van activiteiten standaard

Op Instellingen, op het tabblad Activiteiten, kunt u nu de gewerkte tijd en beoordelingen voor al uw activiteiten instellen. Hiermee kunt u bij het invoeren van een tijd bijvoorbeeld de beschrijving, notitie, gewerkte tijd en gefactureerde tijd automatisch weergeven. Het enige wat u hoeft te doen is de inhoud van de activiteit aanpassen aan de context van de map en de beurt wordt afgespeeld.

Afdrukken van rapportbewakingsactiviteiten

In het menu Rapportage, wanneer u het rapport Activiteitstrack wilt afdrukken, worden alle kolommen nu weergegeven in de afdruk.

Weergave van lijsten Advocaten in proforma

In de redacteur van proforma zijn alle lijsten "Lawyer" verbeterd: ze classificeren advocaten in 2 "Actieve" en "Inactieve" secties en tonen de initialen van advocaten in alfabetische volgorde.

Weergave van beschrijvings- en activiteitsnotities met een knop Bekijk meer/Bekijk minder

Op het tabblad Activiteiten van een contactpersoon of map zijn de activiteitsinvoegingen verbeterd zodat u meer activiteiten tegelijk kunt bekijken. Er zijn nu meer knoppen weergeven/minder weergeven waarmee u de beschrijving en activiteitsnotities kunt ontvouwen/vouwen.