Jarvis Drive 365 verbinden met Office 365-apps

Belangrijk-Dit artikel gaat over de eigenaren van de nieuwe JarvisDrive-module; de "JarvisDrive 365". Voor meer informatie over deze module bezoek onzewebsiteof maak een afspraak met decommerciële dienst commerciële dienst. . . .

Vereisten: U moet een actieve Microsoft Office-licentie hebben op de ingestelde computer.

1. Een Office 365-app openen(Microsoft Word, Excel...)

2. Als dit nog niet het geval is, ga dan naar de startpagina door op detab à ¬Å"Bestand""

3. Klik op desectie à ¬Å"Account

4. Klik op deknop "Een service toevoegen"Een service toevoegen"then selectOpslagDan dan toen dan
    à ¬Å"OneDrive entreprise

5. In het venster dat wordt geopendVoer uw Jarvis Drive 365 ID in(degene die bij de extensie verschijnt)@jarvisdrive.onmicrosoft.comKlik vervolgens op de knop à ¬Å"Volgende

6. Vul in het volgende venster uwWachtwoord Jarvis Drive 365 wachtwoord

7. Selecteer in het laatste venster à ¬Å"" in het laatste vensterNee, log alleen in op deze app🙂 🙂 🙂 🙂