Hoe werkt de Jarvis Drive 365 op uw computer?

De materialen in Jarvis Drive 365 kunnen worden gesynchroniseerd met uw computer, Mac of Windows, via een zogenaamde "synchronisatieclient". Omdat Jarvis Drive 365 afhankelijk is van Microsoft-technologieƫn, maakt onze synchronisatieclient gebruik van Microsoft OneDrive.

Met een synchronisatieclient kunt u bestanden en mappen synchroniseren tussen uw computer en Jarvis Drive 365. Hiermee kunt u rechtstreeks toegang krijgen tot uw documenten via uw gebruikelijke bestandsverkenner, nieuwe bestanden maken, bewerken, kopiƫren/verplaatsen of verwijderen. Deze lokale wijzigingen worden gesynchroniseerd met Jarvis Drive 365 via de OneDrive-app.

Als meerdere leden van uw bedrijf Jarvis Drive 365 ook synchroniseren met hun computer, worden de wijzigingen die op uw bureaublad zijn aangebracht met hun eigen bureaublad gesynchroniseerd met hun eigen bureaublad.

Als u de synchronisatie van Jarvis Drive 365 op uw computer wilt instellen, raadpleegt u het artikel "OneDrive instellen" van het Helpcentrum.