Klanten van hetzelfde bestand factureren met afzonderlijke due diligence afhankelijk van elke klant

Klanten van hetzelfde bestand factureren met afzonderlijke due diligence afhankelijk van elke klant

In demulticliving files, het is mogelijk om klanten op 2 manieren in rekening te brengen:

Hier zullen we ons richten op facturering van meerdere klanten op basis van differentiële facturering van klanten in hetzelfde geval.

Once onceUw multicliving-bestandcr cr cr cr: is cr cr cr:

• Voer uw map in
  • Klik op Klik op Klik opNieuwe activiteit Nieuwe activiteit Nieuwe activiteit
  • Klik op de te maken activiteit (bijv. tijd, vergoedingen, enz.)

• Controleren Selecteer een klant
  • Voer de naam van uw klant in
  • Vul de andere velden in
  • Zodra de velden zijn ingevuld, klikt u opRegisterto save only this time or click onOpslaan en opnieuw beginnenals u een andere activiteit van hetzelfde type wilt invoeren

NB: om alleen bepaalde klanten en/of bepaalde due diligence in rekening te brengen: controleer ze en klik op Proforma map

De #1 client proforma wordt geopend:

• Bedragen verifiëren en herzienindien nodig
  • Klik op Klik op Klik opOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluiten
  • De proforma van de volgende client wordt geopend
  • Neem de bewerking op voor alle clients in het bestand
  • Klik op het tabbladProforma

voortzetting van de voortzetting van deFactureringsproces factureringsprocesDit is hetzelfde als wanneer u aan een bestand met één klant werkt.