JarvisDrive/JarvisBox wachtwoord bekijken

Uw JarvisDrive- en JarvisBox-referenties zijn nuttig voor uVerbinding maken met JarvisDriveon another computer orInstalleer uw JarvisBox op PCofMac. . . .

Om uw inloggegevens te herstellen naarJarvisDrive voor JarvisDriveen aan deJarvisBox:
  • Afspraken in deparameters
  • Klik in het beveiligingsblok opShow(voor JarvisDrive / JarvisBox ID)

Uw inloggegevens worden weergegeven in het venster dat wordt geopend: