Automatisch JarvisDrive-submappen maken

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

Wanneer uEen bestand makenOp Jarvis wordt automatisch een opslagmap gemaakt in deJarvisDrive voor JarvisDrive. . . . Submappen (submappen) kunnen worden gemaakt die zichtbaar zijn in dit bestand.

Bijvoorbeeld: u opent een map Ms. DUPONT v. Mr. DURAND en in uw bijbehorende map in JarvisDrive, 3 mappen worden automatisch gemaakt: ACTS, CORRESPONDANCES, PROCEDURE.

Standaard een map toevoegen:

• Afspraken in deParameters
  • Klik op Klik op Klik opMappen door sprongen JarvisDrive
  • Klik op Klik op Klik opStandaard een map toevoegen

In het venster dat wordt geopend:
  • Geef een naam aan uw directory(bijv. Handelingen, procedures, correspondenties,...)
  • [Optie] Definiërensoorten verzamelde documentenin elk van de mappen.
  • [Option] CheckVoeg deze map standaard toe aan bestaande mappenAls u wilt dat deze standaardmap ook wordt gemaakt in de mappen die al in uw JarvisDrive bestaan.
  • Klik op Klik op Klik opAdd

Een bestaande repository wijzigen:

• Klik op de knopgreenEinde van het repertoire

Een bestaande repository verwijderen:

• Klik op de knopredEinde van het repertoire