Wachtwoord wijzigen

For security reasons we advise you toWijzig uw wachtwoord na uw eerste aanmelding. . . .

Hiervoor kan niets eenvoudiger zijn:
  1. Afspraken op uwParameters(u opent uw instellingen vanaf uw initialen of foto rechtsboven op uw Jarvis-pagina zoals hieronder)

1. Blijf in de lijst aan de linkerkant op het tabblad "Mijn profiel" en klik vervolgens opEditop blokniveauSecurity

Een venster "Wachtwoord wijzigen" opent. " opent.

Voer uw huidige wachtwoord in en vervolgens uw nieuwe wachtwoord (twee keer), voordat u valideert door opUw wachtwoord wijzigen. . . .