Wijzig het wachtwoord van een van uw gebruikers wijzigen

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met het recht "Gebruikerswijziging" (zie artikelHet profiel van uw gebruikers wijzigen).

1. Afspraken op uwParameters> Bedrijf > Gebruikers en teams ( > Teams ( > Bedrijf >https://secure.jarviscloud.fr/law-firm/gebruikers)

2. Klik op deknop van acties knop van actiesrechts van de gebruiker die u wilt bewerken en selecteert u vervolgensUw wachtwoord wijzigen:

3. In het venster dat wordt geopend kunt u een nieuw wachtwoord voor de betreffende gebruiker kiezen:

Let op: we raden aan om een veilig wachtwoord te kiezen, d.w.z. :
  1. Minimaal 12 tekens
  2. Specifieke cijfers, letters en kenmerken
  3. Geen persoonlijke informatie (bijvoorbeeld niet uw naam, geboortedatum, enz.)