Een klant factureren met meerdere mappen

Om facturering met meerdere mappen te maken, moet u naareen klantrecord en meerdere bestanden (met factureerbare handelingen) aan deze klant zijn gekoppeld.
  • Selecteer de activiteiten die u wilt in rekening brengen
  • Klik op proforma klant
  • Hier ziet u de gefactureerde activiteiten in uw verschillende mappen

voortzetting van de voortzetting van deFactureringsproces factureringsprocesHet is identiek aan het gebruikelijke proces. U kunt de kennisbasissen van de editie van de proforma's hervatten om de te volgen stap te vinden.