Proforma's verwijderen uit mappen met meerdere lienten

Proforma's verwijderen uit eenmulticlient file fileU moet uw dossier doorlopen.
Ik zal terugkomen
Het verwijderen van multiclient proforma's kan niet worden gedaan vanuit het menu Facturering in tegenstelling tot die van proforma's van mappen met één client. Deze keuze is gemaakt om u te helpen alle facturen voor multiclient bestanden goed te beheren, zonder er een te vergeten die zouden zijn verwijderd, bijvoorbeeld.

Proforma's uit mappen met meerdere lientjes verwijderen:

• Afspraak op uwfile
  • Klik op het tabbladBillingvan het bestand
  • Kijk naar het sectieniveauKlantdistributiesU vindt de gedane klantdistributies die zijn gedaan

• Klik op deblue action button
  • Klik op Klik op Klik opRemove

• Bevestig verwijdering van verwijdering bevestigenproformas

Uw proformasfacturen worden verwijderd.

Zoek de stagecoaches die zich op uw verwijderde proforma's op het tabblad bevondenActivitiesvan uw dossier.