Een document beheren vanuit een proforma

Je hebtUw proforma bewerkt. . . . De volgende stap is het genereren van de factuur die u aan de klant verstrekt.

Vereisten:

Er zijn 2 methoden om een document te beheren vanuit eenFactuur proforma factuur proforma:

1. 1. Directe methode Directe methode

• Selecteer op de proforma factuur de knop op de proforma factuur de knopOpslaan en bewerken.

Er wordt een venster geopend:

De teksteditor wordt geopend. U merkt op dat de informatie die u hebt gekozen om op uw materiaalmodellen te taggen, is samengevoegd met die welke zijn ingevoerd in uw contactbladen of die op de proforma-factuur zoals bedragen HT of BTW.

NB: Het factuurnummer en de factuurdatum worden vastgesteld wanneer de factuur gevalideerd is.

• Wijzigingen aanbrengenif necessary
  • Klik op Klik op Klik opOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluitenuw uitgegeven factuur te registreren.

2. Indirecte methode

• Je bent begonnen met een of meerdere proformasfacturen
  • U heeft ervoor gekozen om op de knop te klikkenOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluitenOmdat u op dat moment niet verder wilde gaan in het factureringsproces.

Als u doorgaan met factureren en een document op uw proforma wilt beheren:

• Ga naar het tabbladBilling
  • Klik op Facturen
  • Gebruik de verschillende filters die u tot uw beschikking hebt (Statuut, Client, File, Date etc.)

• Zoek de factuurproformawaarvoorU wilt een document beheren.
  • Klik op deActieknop actieknopaan het einde van de lijn
  • Klik op Klik op Klik opEen document beheren

Het onderstaande venster wordt geopend:
  • Kies eenmodel van document model van documentwaarmee uw proforma factuur wordt samengevoegd
  • Nameuw document uw document
  • Klik op de knopGenereer genereren

De teksteditor wordt geopend. U merkt op dat de informatie die u hebt gekozen om op uw materiaalmodellen te taggen, is samengevoegd met die welke zijn ingevoerd in uw contactbladen of die op de proforma-factuur zoals bedragen HT of BTW.

NB: Het factuurnummer en de factuurdatum worden vastgesteld wanneer de factuur gevalideerd is.

• Wijzigingen aanbrengenindien nodig.
  • Klik op Klik op Klik opOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluitenuw uitgegeven factuur te registreren.

De factuur is zichtbaar op het tabblad Facturering van de map(als u het bestand in rekening brengt) of de klantenvermelding als u er kosten in rekening brengt) en alleen voor gebruikers met het factureringsrecht.

U kuntvalideer uw factuurGeef het door in statusOm te betalenhandmatig of handmatig of handmatig of handmatig of handmatig ofDoor op te klikken door op te klikken door opVerstuur per e-mailofAfdrukken en Poster. . . .