Toegang tot documentsjablonen

Om te gebruiken om te gebruikenModellen van documentenIn Jarvis is het verplicht dat u eerder toegang hebt tot het menu Documentmodi.

1. 1. Geef toegang tot het menu "Documentsjablonen"

1. Klik op uwNamerechtsboven dan op "Parameters"

1. Klik op "Mijn praktijk"Gebruikersprofielen"

1. Klik op debewerkingsknop bewerkenrechts van de profielen

1. Als ucheckde wet"Toegang tot het menu Documentmodellen": gebruikers hebbentoegang tot het menuen dus aan decreationenWijziging wijzigingModellen van documenten
  2. Als uuncheckvan de wet"Toegang tot het menu Documentmodellen": gebruikersgeen toegang tot het menu

NB: Standaard wordt dit recht aangevinkt op de profielen "Beheerders" en "Associates".

2. Ga naar het menu "Document sjablonen"

1. Zodra dit recht is ingeschakeld, hebt u toegang tot het menu "Documentsjablonen" vanuit uw instellingen

Vanuit dit menu kunt uImporteer uw modellenen zie,changeen dedupliceren dupliceren duplicerenofdelete deleteuw modellen.