Tijdvoorkeuren toevoegen

Met het menu Voorkeuren, zichtbaar op de pagina Gebruikers, kunt u knoppen invoeren bij tekort die u tijdens hetoprichting van activiteiten tot het creƫren van activiteiten. . . .
In plaats van handmatig tijden op te nemen, kunt u op deze knoppen klikken.Voorbeeld: uw activiteit heeft een duur van 1H30, u kunt op de knop 01:00 en 00:30 (of 3 keer op 00:30) klikken

Deze knoppen bewerken of toevoegen:

• Klik op Klik op Klik opAdd

Het onderstaande venster wordt geopend. 3 mogelijkheden:

• Klik op de knop+ AddEen nieuwe knop toevoegen
  • Klik op debasketrechts om een knop te verwijderen
  • Klik in degeval met tijd geval met tijd geval met tijd gevalDe knop wijzigen

When you are finished, clickOpslaan. Opslaan. Opslaan.