Een profiel toevoegen voor uw gebruikers

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

Het menuGebruikersprofiel GebruikersprofielHiermee kunt u de toegangsrechten van alle leden van het bedrijf definiƫren.

Een gebruikersprofiel uit uw praktijk toevoegen:

1. Afspraken inParameters> >Society> >Gebruikersprofielen(https://secure.jarviscloud.fr/settings/profile/ https://secure.jarviscloud.fr/)

2. Klik op deAdd

3. In het venster dat wordt geopend kunt u

- Geef een naam voor het nieuwe profiel
    - Rechten voor dit profiel in/uitschakelen (tip: door met de muis over de informatie aan het recht van een recht, details erop worden weergegeven) worden details erop weergegeven)

Zodra de wijzigingen zijn aangebracht, kunt u op de knop klikkenRegisterOnderaan het venster