Een nieuwe gebruiker toevoegen

verwelkomt uw bedrijf een nieuwe werknemer?Er kunnen twee gevallen ontstaan:
  1. U wilt een nieuwe licentie aanschaffen voor deze nieuwe werknemer;
  2. U wilt een werknemer vervangen die uw bedrijf heeft verlaten. . . .
In beide gevallen nodigen wij u uit omNeem contact op met de afdeling Verkoop. . . .

Merk op dat om een nieuwe sessie te maken we de volgende informatie nodig hebben:
  1. Voor- en achternaam
  2. E-mailadres (het dient als inlog-ID)
  3. Uurtarief HT
  4. Dagtarief HT indien van toepassing
  5. Advocaat opladen indien van toepassing
  6. Gebruikersprofiel Gebruikersprofiel(beheerder / medewerker / medewerker / stagiair / ...)