Een factureringsinstelling toevoegen

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

U kunt het menu "Mijn praktijk" verschillende factureringsfaciliteiten invullen.

U kunt zoveel factureringsfaciliteiten toevoegen als u wilt. Ze hebben elk hun eigen referentie- en volgordefacturen.

Om uw factureringsfaciliteiten te informeren:

Klik op Klik op Klik opVoeg een etablissement toeVul de velden van het venster in dat wordt geopend:

• NameDit is de naam van de factureringsinstelling. Dit veld is verplicht.
  • Juridische vorm
  • Address
  • Sirene Sirene Sirene
  • Aantal BTW
  • Telephone
  • Definieer als een factureringsinstelling: Hiermee kunt u de vestiging ontwerpen als voorkeursinstelling (standaard) voor uw facturen
Nadat u alle velden hebt ingevuld:

• Klik op Klik op Klik opAdd

U kunt zoveel accounts toevoegen als u wilt door de hierboven beschreven stap op te halen. Als u ervoor kiest om meer toe te voegen, ziet u dat het eerste cré-account standaard degene is en dat het volgende is:

• wijzigbaar aanpasbaar
  • Niet uitneembaar