Open access Portal voor een klant

Ga naar je lijst met je lijst met jecontactsKies een klant of organisatie.

De kolom "Toegang tot het portaalHiermee kunt u toegang in- of uitschakelen. Het vinkje gaat over in "oranje" kleur en vervolgens "groen" vanaf wanneer toegang is geactiveerd (na paginavernieuwing).

U kunt nu toegang bieden tot meerdere contactbestanden waarvoor de portal is geopend:

Geef het e-mailadres van het portaal van uw contactpersoon op:
  1. Het adres van de contactpersoon wordt standaard weergegeven. Als de klant meerdere e-mailadressen heeft, kunt u degene kiezen die u wilt (dit is hun inlogadres op het portaal).
  2. Als u een ander e-mailadres wilt opgeven is dit mogelijk: het nieuwe e-mailadres wordt automatisch opgeslagen als nieuw contactadres.
Toegang geven tot het portaal aan de klant:
  1. Controleer een of meer bestanden waar uw client toegang toe heeft
  2. Klik op Opslaan om de toegangsmelding naar de portal naar de klant te verzenden

Selecteer bestanden/mappen van Jarvis Drive waartoe uw klant toegang heeft:
  1. Jarvis Drive 365:Door een Client Portal in een map te openen, wordt een submap "Portal" gemaakt in de Jarvis Drive-map van die map en wordt gedeeld met uw ontvanger. Je hebt de mogelijkheid ombeheren van de rechten die het zal hebben op de inhoud beherenvan deze subdirectory.

2. ClassicRaadpleeg deartikel gewijd aan het delen van documenten via het klantenportaal op een klassieke Jarvis Drive

Zie de onderstaande artikelen om te zien hoe het klantportaal van de ontvanger eruit ziet:
  1. Het Jarvis 365 klantenportaal van Jarvis 365
  2. Het klassieke Jarvis Customer portal van Jarvis