Jarvis - Herfst 2019 Nieuwe releases

Het nieuws van de herfst

17.10.2019

Hallo, Hallo, Hallo,

Wij informeren u graag over de komst vanNieuwe functies in Jarvis vanaf vandaag!

1. 1. Beheer van rechten

• Recht op weergave van activiteiten: een nieuw recht"Toegang tot alle bestandsactiviteiten of contactpersoon"is nu beschikbaar in gebruikersprofielen. Hiermee kunt u toegang geven tot activiteiten die door andere belanghebbenden op uw mappen of contactpersonen zijn ingevoerd.
  • Recht op het maken en wijzigen van bestanden: een nieuw recht"Aanmaken en wijzigen van bestanden"Is toegevoegd aan gebruikersprofielen. Hiermee kunt u al dan niet de mogelijkheid geven om bestanden te maken of te wijzigen.
  • "Toegang tot facturering"We hebben deze vergoeding gewijzigd om ervoor te zorgen dat het pakketbedrag niet langer zichtbaar is voor gebruikers die geen toegang hebben tot facturering.

2. Factureringsproces Factureringsproces

• Snelle actieknoppen:Actieknoppen zijn nu beschikbaar in de PDF-weergave van uw Facturen (toegankelijk door op "zie PDF" te klikken. U kunt de status van uw Facturen wijzigen, per e-mail verzenden, annuleren of annuleren met één klik!
  • Group share buttons: de knop "Gegroepeerde acties"op uw pagina's"Files" en "Contactpersonen Contacten Contacten"Is verbeterd en kunt u nu meerdere activiteiten tegelijkertijd verwijderen.

3. Beheer van bestanden

• Group share buttonsde knop "Gegroepeerde acties", beschikbaar op het tabblad "activiteiten" van uw mappen of contactpersonen, kunt u nu meerdere activiteiten tegelijkertijd opladen of verwijderen.
  • De mappen van een contactpersoon weergeven: de lijst met beschikbare mappen op het tabblad "Mappen" van een contactpersoon worden nu de mappen weergegeven waarop deze contactpersoon Klant of partij is.

4. Facturen voor activa en bepalingen

• Facturen uit het bestand weergeven:de lijst met facturen die beschikbaar zijn op het tabblad "Facturering" van een Dossier-lijst om de facturen van aankopen en bepalingen met betrekking tot dit bestand weer te geven.
  • Weergave in rapportage "Factuurlijst": de details van uw facturen met betrekking tot vergoedingsfacturen worden nu weergegeven in de rapportage"Lijst van facturen"

5. Andere verbeteringen

• Verbeterd klanttariefbeheer in bestanden met meerdere klantenbestanden
  • Verbeterd beheer van activiteiten op basis van gebeurtenissen in de agenda
  • Verbeterd beheer van voorzieningsfacturen in boekhoudexport
  • Verhoogde maximale grootte van gevoegde stukken in e-mails

Binnenkort!

Team Jarvis