Jarvis - maart 2023 Nieuwe releases

Nieuwe functionaliteiten

•Nieuwe meldingen met betrekking tot taken

U zult nu ontvangenNieuwe meldingengerelateerd aan deHerinnering aan uw taken, hun deadline of hun status om zeker te zijn dat u geen deadline mist.

•De JarvisDrive-map wijzigen die aan uw mappen is gekoppeld

U hebt nu uw hand om de JarvisDrive-map te bewerken die is gekoppeld aan een map met een nieuwe knop op het tabblad "JarvisDrive" van uw mappen te bewerken.

Verbeteringen Verbeteringen

•Taakgerelateerde widgets bijwerken op de startpagina

Taakgerelateerde widgets in uw Jarvis-dashboard zijn ook beoordeeld om alleen de taken weer te geven die aan u zijn toegewezen.

•Contact-/mapverwijzingen toevoegen aan zoekvelden aan zoekvelden

U kunt nu gebruik maken van deverwijzingen naar uw contacten en bestandenom ze te koppelen aan uw taken, gebeurtenissen, verzoeken om validaties of betekenis. Dit zal erg handig zijn wanneer de naam van uw contactpersonen of mappen erg lang is.

•Het filter " Toegewezen aan" wijzigen in het menu Taken

U kunt nufilter uw taken filterenom alleen gebruikers weer te geven die zijn toegewezen aan een of meer gebruikers van uw keuze.