Jarvis - Nieuwe releases van december 2022

Nieuwe functionaliteiten

Voorkeursfactureringsinstelling

Als u meerdere factureringsfaciliteiten in uw instellingen hebt gemaakt, kunt u er nu een kiezen als zijndeuw favoriete factureringsinstelling. . . . Deze wordt standaard geselecteerd wanneer u uw facturen voorbereidt.

Zie het artikel voor meer informatie het artikel voor meer informatieUw favoriete factureringsinstelling instellenvan het Helpcentrum.

Verbeteringen Verbeteringen

Nieuwe tijd tellers op de startpagina

EenNieuwe widget "Mijn tijd tellers" op de homepageVervangt de oude widget "Totale Maandelijkse Tijd" widget. Nu houden meters rekening met meterselk uur dat u in Jarvis hebt voltooidBeide beide:Tijd dan die van Benefit-activiteiten, maar ook factureerbare en niet-factureerbare uren. Je hebt ook een nieuwe meter om de totale gewerkte uren in het lopende jaar te bekijken.

Nieuwe widgets voor het bijhouden van activiteiten bijhouden van activiteiten

FromNieuwe widgets voor het rapporteren van Activity TrackingHiermee kunt u in één slag zien:
  1. detijd gewerkte tijd gewerktrekening houden met de gewerkte uren van tijd en uitkeringsactiviteiten, ongeacht of deze factureerbaar zijn of niet;
  2. De ontbinding van deze tijden werkte tussen deFactureerbare tijden detijd niet op te laden;
  3. deniet-gefactureerde, niet-gefactureerde en gefactureerde HT-bedragen. . . .
Uploaded

Zie het artikel voor meer informatie het artikel voor meer informatieMonitoring van activiteitenvan het Helpcentrum.

Naam van documenten die in Jarvis zijn gegenereerd

Wanneer u documenten beheert in Jarvis,de naam van het gebruikte model wordt automatisch opgenomen in de naam van het gegenereerde bestand. . . . Ook voor gegenereerde facturen wordt het bestand "Factuur" genoemd, gevolgd door het proforma-nummer.

•Nieuwe weergave van de proforma-uitgeverij

De proforma-uitgever toont nu een nieuwe vermelding met het logo en de coördinaten van uw bedrijf.

Uploaded

Nieuwe waarschuwingsmodal om een bestand te verwijderen

Het is niet langer mogelijk om bestanden met betrekking tot gegevens zoals activiteiten, facturen, enz. te verwijderen. Dit voorkomt voortdurende bestandsverwijdering.

Meldingen van het klantenportaal

Uw meldingscentrum in Jarvis geeft nu meldingen weer wanneer een van uw klanten hun Portal heeft ingesteld.