Jarvis - april 2023 Nieuwe releases

Nieuwe functionaliteiten

Toevoeging van een recht om alle taken in gebruikersprofielen weer te geven

In aanpasbare gebruikersprofielen vanuit Instellingen (rechtsbeheerder vereist), kunt u nuhet recht op toegang tot alle taken van het bedrijf te activeren.Wanneer u dit recht inschakelt, zien getroffen gebruikers alle taken in het menu Taken, ongeacht toegewezen en/of gedeeld of niet. Dit is vooral handig voor beheerders die alle lopende taken binnen het bedrijf moeten volgen.

•Automatische herverdeling van gebruikers en mappen die zijn gekoppeld aan een gehandicapte gebruiker

In Instellingen>Gebruikers-Gebruikersbedrijven en -teams (rechtsbeheerder vereist), wanneer u een gebruiker uitschakelt, kunt u presenterengebruikers die eraan zijn gekoppeld automatisch opnieuw toewijzen en de records die het de beheerder was aan een andere gebruikernaar keuze. De nieuwe advocaat die gerelateerde gebruikers en/of de nieuwe casemanager in rekening brengt, ontvangt rechtstreeks een melding op hun Jarvis-account.

Herinnering aan actieve filters op een pagina

Op verschillende pagina's met eenFilterknop, deze wordt nu automatisch gemarkeerd zodra een filter actief isop de pagina. Hiermee kunt u in één oogopslag bepalen of de elementen van de pagina zijn gefilterd of niet.

Verbeteringen Verbeteringen

Herontwerp van de pagina Gebruikers en teams in instellingen

De pagina Gebruikers en Teams in Instellingen (Beheerder rechts vereist) krijgt een make-over! Actieve gebruikers worden nu weergegeven in een tabel met meer gegevens en hebben sorteer- en zoekveld op kolom. Voor meer leesbaarheid en ergonomie worden inactieve gebruikers gegroepeerd in een onderstaande tabel en standaard verborgen.

De widget wijzigen Mijn recente tijden

In het dashboard hebben we de regels voor het beheren van de widget gewijzigdMijn recente tijden om de gewerkte tijd vast te leggen voor Time and Benefit-activiteiten(al dan niet factureerbaar, gefactureerd) van de verbonden gebruiker.

De widget wijzigen Mijn taken die nog komen gaan

In het dashboard hebben we de regels voor het beheren van de widget gewijzigdAankomende taken die nu alleen taken vermelden met een datum en/of tijdstip van de dag en/of tijdstip van de dag. . . . Zodra de datum en/of tijd is verstreken, verdwijnen uw taken automatisch uit de widget Mijn aankomende taken.

•Verbetering van de agenda-interface

Op de pagina Agenda zijn enkele verbeteringen aangebracht voor eenbetere ergonomie en gebruikerservaring.De knoppen Synchroniseren en Agenda die u wilt synchroniseren, bevinden zich nu rechtsboven in de invoeging Agenda's, waarin alle gesynchroniseerde agenda's of toegang tot alle gesynchroniseerde agenda's weergeven.

•Naam van de agenda standaard van uw account

Wanneer u nu de naam van uw Jarvis-account wijzigt in Instellingen (rechtsbeheerder vereist),De naam van de agenda wordt standaard automatisch hernoemd. . . .

•Toevoeging van een nieuwe omleiding tot handelingen die door gerechtsdeurwaarder worden betekend

In de paraplu, in het tabblad Service by deurwaarder (extra loonmodule), is een nieuwe actie toegevoegd voor aanvragenin de status "Ondertekend" waarmee u mogelijk maaktrechtstreeks toegang tot het betekende document en de factuur van de gerechtsdeurwaarderin de Drive.