Jarvis 12.03.2020 - maart Nieuwe releases

Het nieuws van maart

12.03.2020

Hallo, Hallo, Hallo,
We delen graag met u de komst van nieuwe functies in Jarvis met u!

Billing

1. Net als op uw vergoedingsfacturen kunt u nuVoeg een contactpersoon voor facturering toe aan uw kredietrekeningen en bepalingen.
  2. Vanuit uw rapporten heeft u één klik toegang tot de ene klik tot dePDF-weergave van uw facturen door op hun referenties te klikken. . . .

Contactpersonen Contacten Contacten

1. U kunt nu een contactpersoon toevoegen aanZowel als klant, partij als gerelateerd contactpersoon in hetzelfde bestand.
  2. In uw documentsjablonen kunt u integrerenAlle tags beschikbaar voor gerelateerde games en contacten. . . .

Ergonomie

1. Vanaf de startpagina kunt u met één klik een activiteit, map, afspraak of taak maken
  2. In de weergave Mijn schema van uw agenda kunt u de details van uw afspraken (naam, locatie, map of bijbehorende contactpersoon) bekijken en afdrukken.

En dat is niet alles! Als onderdeel van de voortdurende verbetering van onze dienstverlening hebben we correcties aangebracht aan:

• de zoekbalk in de PDF-weergave van facturen
  • tags als onderdeel van batchfacturering van batchfacturering
  • de hervatting van het klanttarief bij het invoeren van een activiteit via de tijdlijn
  • de wijziging van de status van facturen na verzending per e-mail
  • Het verstrekken van bepalingen die worden gebruikt in een factuur van geannuleerde vergoedingsfactuur

Binnenkort!

Team Jarvis