De verificatiemethode wijzigen bij Jarvis Drive 365

WhenU logt zich voor het eerst in bij Jarvis Drive 365U wordt gevraagd een methode voor dubbele verificatie in te stellen. Dubbele verificatie is een systeem voor het beveiligen van uw Jarvis Drive 365-account waarbij u naast het wachtwoord bij bepaalde gelegenheden wordt gevraagd om uw identiteit te bevestigen via een smartphone-app of SMS.

Standaard is de dubbele verificatie ingesteld eenDubbele verificatie via de Microsoft Authenticator-appMaar het is mogelijk om er nog een te kiezen.
  1. Als hetuw eerste verbinding met Jarvis Drive 365:

1. Klik op de link "Negeer voor nu (14 dagen voordat het verplicht is)"

2. Bevestig de verbinding met Jarvis Drive 365 om te worden doorgestuurd naar Jarvis Legal

2. Klik op uw Jarvis Juridische interface op het tabblad Jarvis Drive dat in het menu aan de linkerkant wordt weergegeven

Jarvis Drive 365 wordt geopend in een nieuw tabblad in de internetbrowser

3. Klik op je initialen rechtsboven op de pagina

4. Klik in de invoeging die verschijnt op "Account weergeven"

Er wordt een nieuwe pagina 'Mijn account' geopend

5. Klik in het vak "Beveiligingsinformatie" op de link "informatie bijwerken"

'Een nieuwe pagina 'Mijn verbindingen' wordt geopend

6. Klik in het menu aan de linkerkant op de sectie "Beveiligingsinformatie"

7. Klik op de knop "Methode toevoegen"

8. Selecteer de verificatiemethode die het beste bij u past

9. Vul de gevraagde informatie in

10. Klik op het niveau van "Standaardverbindingsmethode" op de link "Wijzigen"

11. Selecteer de verificatiemethode die het beste bij u past