Dubbele verificatie van Jarvis Drive 365 instellen

Once oncegeïdentificeerd op de nieuwe JarvisDriveU wordt gevraagd dubbele verificatie in te stellen via de Microsoft Authentifcator-app. Merk op dat u een andere verificatiemodus kunt kiezen.

Dubbele verificatie instellen:
  1. Klik op deknop à ¬Å"Volgendeop de pagina getiteld "Help ons uw account te beschermen"

2. Installeer op uw mobiele apparaat (telefoon/tablet) de appMicrosoft Authenticator

3. Op uw computerKlik op de knop "Volgendedie op het scherm verschijnt

4. Op de mobiele Microsoft Authenticator-appSelecteer à ¬Å"Een account toevoegen(Misschien kan het nodig zijn om een QRâ€TM) te kiezen

5. Op de computer,Klik op de knop "Volgendede QR-code weer te geven om te scannen

6. Dankzij de mobiele app van Microsoft AuthenticatorScan de QR-codedie op het computerscherm verschijnt op het computerscherm

7. Dit deed dit gedaanKlik op de knop "Volgendedie op het computerscherm verschijnt op het computerscherm

U ontvangt een testmelding op uw telefoon via de Microsoft Authenticator-app, die moet worden goedgekeurd

8. Zodra de testmelding is goedgekeurdKlik op de knop "Volgendedie op het scherm op uw computer wordt weergegeven

9. Dubbele verificatie is nu ingesteld en u kuntKlik op de knop à ‚¬etminéâ'die op het scherm op uw computer wordt weergegeven