Facturering van een resultaatvergoeding facturering

•Vooraf geschikte configuratie

De resultaatvergoeding is een bepaald bedrag. Ze kunnen daarom in Jarvis worden ingevoerd met behulp vanBenefits. . . . U kunt, via Instellingen en het Activiteitsmenu,Creëer een categorie voordelen creërenSpecifiek voor uw uitkeringskosten.

•Facturering van een resultaatvergoeding facturering

Geval 1: U brengt de afzonderlijke resultaatkosten in rekening

Start door Start dooreen activiteit creëren zoals voordeelin het bestand. Als u de categorie "Resultaatkosten" in uw instellingen hebt gemaakt, kunt u deze selecteren.

Zodra de activiteit aan de map is toegevoegd, kunt ulaad het normaal op. . . .

Geval 2: U brengt de resultaatkosten in rekening naast een pakket

Start door Start doorStel uw bestand inDoor het een "Pakket" factureringsmethode te geven. Dan, als uw dossierleven,informatie over de activiteitentijd, diensten, vergoedingen of kortingen die u erop maakt. Wanneer uw bestand klaar is om gefactureerd te worden,Beheer uw proformaover deze activiteiten. Het is tijdens de editie van de proforma dat we de resultaatkosten toevoegen.

In de tabel met proforma-uitgever, omdat dit een pakketbestand is, vindt u dat een herziene totale HT gelijk aan het pakket wordt toegepast op de totale vergoeding (1)
Gebruik de laatste rij van de tarieftabel om uw resultaatkosten toe te voegen (2). Voor een bedrag dat u kent, kunt u een Benefit-activiteit maken. Als u de categorie "Resultaatkosten" in uw instellingen hebt gemaakt, kunt u deze selecteren. Door op de blauwe schijf (3) te klikken wordt de activiteit geregistreerd in de factuur en wordt het bedrag aan het pakket toegevoegd.