Een van uw gebruikers uitschakelen uitschakelen

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met het recht "Gebruikerswijziging" (zie artikelHet profiel van uw gebruikers wijzigen).

1. Afspraken op uwParameters> Bedrijf > Gebruikers en teams ( > Teams ( > Bedrijf >https://secure.jarviscloud.fr/law-firm/gebruikers)

2. Klik op deknop van acties knop van actiesrechts van de gebruiker die u wilt bewerken en selecteert u vervolgensDe gebruiker uitschakelen:

3. In het venster dat wordt geopend kunt u kiezen voor:

- het al dan niet opnieuw toewijzen van de gebruikers van wie hij de aanklager is;
    - Het al dan niet opnieuw toewijzen van de bestanden waarvoor hij of zij de manager is.

Opmerking: Geïnactiveerde gebruikers worden verplaatst naar de tabel vaste inactieve gebruikers: