Een van uw gebruikers uitschakelen uitschakelen

Een van uw gebruikers uitschakelen uitschakelen

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met het recht "Gebruikerswijziging" (zie artikelHet profiel van uw gebruikers wijzigen).

  1. Afspraken op uwParameters> Bedrijf > Gebruikers en teams ( > Teams ( > Bedrijf >https://secure.jarviscloud.fr/law-firm/gebruikers)

  2. Klik op deknop van acties knop van actiesrechts van de gebruiker die u wilt bewerken en selecteert u vervolgensDe gebruiker uitschakelen:



  3. In het venster dat wordt geopend kunt u kiezen voor:

    - het al dan niet opnieuw toewijzen van de gebruikers van wie hij de aanklager is;
    - Het al dan niet opnieuw toewijzen van de bestanden waarvoor hij of zij de manager is.


Opmerking: Geïnactiveerde gebruikers worden verplaatst naar de tabel vaste inactieve gebruikers: