
Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.
Het menuGebruikersprofiel GebruikersprofielHiermee kunt u de toegangsrechten van alle leden van het bedrijf definiëren.
De gebruikersprofielen van uw praktijk wijzigen:
- Afspraken inParameters> >Society> >Gebruikersprofielen(https://secure.jarviscloud.fr/settings/profile/ https://secure.jarviscloud.fr/)
- Klik op deknop om te wijzigen knop om te wijzigenaan het recht van het te wijzigen profiel

- In het venster dat wordt geopend kunt u
- Wijzig de naam van het profiel wijzigen
- Rechten voor dit profiel in/uitschakelen (tip: door met de muis over de informatie aan het recht van een recht, details erop worden weergegeven) worden details erop weergegeven)
Zodra de wijzigingen zijn aangebracht, kunt u op de knop klikkenRegisterOnderaan het venster
