Bericht JarvisBox (Nextcloud)

Wat is het?

Het synchronisatielampje van JarvisBox is rood en wanneer u de JarvisBox opent een foutmelding "Verwijderd bestand van server" / â€Å"Deze website is niet beschikbaar.verschijnt als u op Windows bent, of "CSync..."Als je op de Mac zit.

Waarom? Waarom?

Dit bericht kan optreden wanneer een gebruiker een bestand lokaal in de JarvisBox-map heeft gewijzigd, zonder de naam van het bestand zelf te wijzigen.

Hoe de situatie op te lossen?

1. Open JarvisBox-instellingen (zie artikel à ¬Å"Open de JarvisBox app)

2. Lees het foutberichtin zijn geheel, en in het bijzonder de submap van JarvisDrive met geblokkeerde bestanden of mappen

3. Log in op de map om de pagina te identificerenManager

4. Vraag de bestandsbeheerder omVerwijder het blokkerende bestand in JarvisDrive. . . .

Hiervoor moet de manager:

1. Naar deJarvisDrive voor JarvisDrivethrough the left menu of the software

2. Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoeken Zoekende map van de map door de naam van de map in de zoekbalk in te typen

3. Zoek het bestand dat u wilt verwijderen

4. Verwijder het bestand
Als de hierboven beschreven acties de synchronisatiefout niet hebben opgelost, neem dan contact op met de klantenservice (zie hieronder).

Hoe kunnen we voorkomen dat dit opnieuw gebeurt?

De volgende goede praktijken moeten worden toegepast:
  1. Wijzig de naam van de JarvisDrive/JarvisBox-map van een map: ga rechtstreeks door deWijziging van het dossierop zich (zie artikel)Een bestaande map bewerkenvan het Helpcentrum)

2. Beperk deToegang tot de JarvisDrive/JarvisBox directoryhet dossier alleen aan de belanghebbenden van deze laatste om de verspreiding van fouten naar andere posities te voorkomen (zie artikelEen bestand delen met andere leden van uw praktijk met JarvisDrivevan het Helpcentrum)

3. Vermijd dat meerdere leden van het bedrijf tegelijkertijd aan hetzelfde bestand werken.

Zie het artikel voor meer informatie voor meer informatieBest practices voor JarvisDrive en JarvisBoxvan het Helpcentrum.