Beheer het uurtarief en het btw-tarief van een klant beheren

Beheer het uurtarief en het btw-tarief van een klant beheren

Het is mogelijk om een specifiek uurtarief en/of een specifiek btw-tarief vast te stellen.

Stel een specifiek uurtarief in voor een contactpersoon in

Bij dehet creëren van een contactpersoonof tijdens deeditie van zijn dossier, het is mogelijk om een specifiek uurtarief te kiezen:
  1. Ga bij het maken of bewerken van het contactblad naar stap 3 "Facturering"

2. Vul het uurtarief in dat u wilt toepassen om contact op te nemen in het veld "Tijdtarief":

Opmerking: Het melden van een uurtarief op een contactformulier betekent niet dat alle records in het contactformulier worden toegepast dat uurtarief. Hiermee kunt u eenvoudig een optie maken wanneer dekeuze van het uurtarief dat van toepassing is op een bestand(naast de "Stakeholder Default Time" en "Specific Time Rate on file).

Een specifiek btw-tarief instellen voor een contactpersoon

Bij dehet creëren van een contactpersoonof tijdens deeditie van zijn dossierHet is mogelijk om een eigen specifiek btw-tarief zelf te kiezen:
  1. Ga bij het maken of bewerken van het contactblad naar stap 3 "Facturering"

2. Vul het uurtarief in dat u wilt toepassen om contact op te nemen in het veld "BTW-tarief":

Opmerking: Het melden van een btw-tarief op het niveau van een contactformulier houdt in dat alle bestanden in dat contact dit btw-tarief worden toegepast. Als u dit veld niet invult, is dit deBTW-tarief per mislukking van het kabinetDat zal van toepassing zijn.