Afbeeldingen toevoegen Afbeeldingen toevoegen

Om documentsjablonen in Jarvis te gebruiken, is het verplicht dat u eerdertoegang tot het menu Documentmodellen". . . .

Pas uw documenten aan door toe te voegen door toe te voegenAfbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingen afbeeldingeninuw data, uw voeten van pagina'sof uw teksttekst. Indien gewenst kunt u ook uw handtekening invoegen.
Ik zal terugkomen

Afbeeldingen in uw documenten invoegen:

• Ga naar uw instellingen
  • Klik op Klik op Klik opModellen van documentmodellenin het menu aan de linkerkant
  • Klik op deGroene knop van het model om te veranderen

• Klik op de knop vanImages
  • Kies een afbeeldingvanaf uw computer door op te klikken opAfbeelding uit een bestand(or by clicking onAfbeelding vanaf een URLals u een online opgeslagen afbeelding wilt invoegen)
  • Uw afbeelding past op het document. Formaat wijzigen indien nodig.

Wanneer u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen in uw document:

• Klik op Klik op Klik opOpslaan en sluiten Opslaan en sluiten Opslaan en sluiten

Dan kunt u dan kunttaggen van het document taggenVoeg bijvoorbeeld toeDe voor- en voetteksten devan demarges margesof eenDigitalisering van documenten. . . .