Wijzig het uurtarief van de gebruiker en zijn activiteiten wijzigen

Wijzig het uurtarief van de gebruiker en zijn activiteiten wijzigen

U kunt uw uurtarief wijzigenen selecteren welke reeds geïntegreerde en niet-gefactureerde activiteiten waarop deze herhaaldelijk zullen worden toegepast.

Van deparameters, menu " , menu "Mijn profiel", klik op ", klik opEdit(grijze knop met potloodpictogram)in het inzetstukInformation. . . .

Wijzig het uurtarief en geef opAls u wilt dat deze uurtariefwijziging met terugwerkende kracht verloopt.

Als u JA kiest en een vorige datum bepaalt, zijn alleactivities createdNa deze datum wordt gewijzigd en heeft het gewenste uurtarief.

Als u een "Beheerder" gebruikersprofiel hebt, kunt uWijzig het uurtarief van alle gebruikers wijzigenvan uw account.