Verstuur een factuur per e-mail via webmail via webmail

Om tijd te besparen en direct te verzendenyour validated invoicesJarvis.

Vereisten: Uw e-mail moet worden gesynchroniseerd in uw instellingen. Als dit niet het geval is, hebt u geen toegang tot de knop "Verzenden per e-mail".

Om uw facturen te verzenden:

• Afspraakop het tabbladBilling
  • Klik op Klik op Klik opFacturen
Gebruik de filters om alleen de filters weer te gevengevalideerde facturen gevalideerde facturen. . . . (Status: gevalideerd)
  • Controleer de factuur die u wilt verzenden
  • Klik op Klik op Klik opVerstuur per e-mail

• Uw webmail wordt geopend met uw factuur als bijgevoegd
  • Uw wijzigingen aanbrengen
  • Klik op Klik op Klik opSend
  • Uw factuur gaat direct over in statusOm te betalen. . . .Omdat u ervoor hebt gekozen om het per e-mail te verzenden, hoeft u de knop niet te gebruikenAfdrukken en plaatsen. . . .