Uw voorkeursmanier van regulering instellen instellen

Deze instelling is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

In uwParametersU kunt een van uw afwikkelingsmethoden aanwijzen als uwfavoriete reguleringsmodus favoriete reguleringsmodus. . . . Wanneer u vervolgens regelgeving registreert in Jarvis, wordt deze methode van regulering die standaard wordt gekozen.

Een methode van regulering aanwijzen als favoriet:
  1. Afspraken op uwParameters> >Facturering en voorschriften> >Regelgevingsmethoden(https://secure.jarviscloud.fr/settings/settings/payment-methode/)

2. Klik op deknop om te wijzigen knop om te wijzigenNaast de methode van afwikkeling om over te gaan als een favoriet

3. In het venster dat wordt geopend,checkhet vak rechts van "Definieer als een voorkeursmethode van regulering"Klik vervolgens op de knopRegister

In de lijst met regelgevende methoden verschijnt degene die als favoriet is aangewezen met een kleine ster: